BTLW300794 Practical course in food processing (in Eng.)


Art
Übung
Semesterstunden
3
Vortragende/r (Mitwirkende/r)
Pöttschacher, Roland , Hanz, Katharina , Schönlechner, Regine , Steinkellner, Christine , Dimopoulos, Georgios , Giancaterino, Marianna , Jäger, Henry
Organisation
Lebensmitteltechnologie
Angeboten im Semester
Sommersemester 2026
Unterrichts-/ Lehrsprachen
Englisch

Lehrinhalt

This course will be given in English.
All Informations and dates at BOKUlearn page! For any other questions: katharina.hanz@boku.ac.at

WORKLOAD:

1.Preliminary lesson (online) and Theory self study at BOKUlearn
2. Meeting for questions and explainings
3. Test about theory
4. 3 practical days at the pilot plant (8:30 am - 04:30 pm)
5. homework

Lehrziel

Nach erfolgreicher Absolvierung der Lehrveranstaltung besitzen die Teilnehmer/innen vertiefende theoretische und praktische Kenntnisse über wichtige Grundoperationen und Grundprozesse der Lebensmitteltechnik.
Noch mehr Informationen zur Lehrveranstaltung, wie Termine oder Informationen zu Prüfungen, usw. finden Sie auf der Lehrveranstaltungsseite in BOKUonline.