Rückerstattung/Erlass des Studienbeitrags

Die Universität für Bodenkultur Wien erlässt ukrainischen Studierenden den Studienbeitrag für das Sommersemesters 2022.  Erlass des Studienbeitrages. Um das Studium fortzusetzen, ist die Einzahlung des ÖH-Beitrags bis 30. April 2022 erforderlich.

Ukrainische Studierende, die bereits für das Sommersemester 2022 eingezahlt haben, können einen Antrag auf Rückerstattung des Studienbeitrags stellen.

Beurlaubung

Sie können auf Grund der Situation nicht studieren (Belastung, familiäre Situation etc.):  Sie haben die Möglichkeit zur Beurlaubung.  Lesen Sie dazu die Informationen auf der Website: Beurlaubung vom Studium

Vorstudienlehrgang / VWU

Studierende im Vorstudienlehrgang wenden sich bitte direkt an das Sekretariat des VWU.

Online English language course for Ukrainians

We would like to invite you to take part in an intensive online academic English language course that will take place from 27th May 2022 to 8th August 2022 (about 80 academic hours in total).

The course will be conducted at B2 level and will focus in particular on the spoken aspects of academic English. The registration will be possible from 18th May 2022 until all places (15 in total) have been filled, through the IRK platform: [WA-SGGW] Intensive English language course level B1/B2 (online) - IRK

Registration manual can be find here: ELLS_intensive English course_step by step manual.pdf

For more information please contact Monika Witek: monika_witek(at)sggw.edu.pl

This course is funded by the joined ELLS Fund for Incentives.

You can read more about ELLS here: https://www.euroleague-study.org/en